full
border
#666666
http://www.roderma.ro/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.roderma.ro/
#00ac52
style2
0232-218.444 (str. Arcu) | 0232-218.234 (str. Octav Botez)
Contract CAS IS nr. 2348

Acneea

quantumEste o afectiune specifica varstei tinere ce afecteaza 80% din adolescentii si tinerii cu varste cuprinse intre 10-30 ani.

Prin ce se caracterizeaza un ten acneic?

Pielea acneica se caracterizeaza prin prezenta de comedoane, macule si papule eritematoase, pustule si, uneori, prin prezenta de noduli si chisti inflamatori , toate pe fondul unei seborei marcate. Vindecarea acestor leziunilor lasa in urma cicatrici inestetice .

Cum o putem trata?

Tratamentul acneii trebuie adaptat fiecarui pacient in parte in functie de varsta, severitate, forma clinica de acnee si vechimea bolii. Medicul dermatolog este cel care determina diagnosticul si initiaza tratamentul acneii. Acesta include pe langa preparatele clasice antiacneice, produse dermatocosmetice destinate curatarii si hidratarii adaptate tenului gras si acneic. Insa, cel mai dificil de tratat sunt cicatricile postacnee.

Cum putem ameliora cicatricile din acnee?

Gratie laserului fractionat CO2 de care dispune Roderma pune la dispozitia pacientilor sai cea mai moderna si performanta modalitate de tratament a cicatricilor din acnee. Acesta actioneaza in profunzimea dermului declansand procesul de reparare prin cresterea numarului de fibre elastice si de colagen .

Care sunt avantajele utilizarii laserului fractionat?

Avantajul folosirii lui consta in imbunatatirea aspectului pielii prin estopmarea cicatricilor, siguranta in folosir , discomfortul minim si timp scurt de refacere dupa procedura. Sunt necesare mai multe sedinte la intervale de timp de 8-12 saptamani.

divider_end

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
loading
off