NOUTATI
Stiri si informatii de actualitate legate de activitatea si serviciile Roderma.
 
  Despre Noi Media Noutati Contact  
 
     PROGRAMARI

OFERTA SPECIALA:
Pachet mezoterapie-tratament de reintinerire destinat pielii adulte cu efect de improspatare, catifelare si atenuare a ridurilor fine.

Contine un cocktail de substante nutritive sau acid hialuronic care sunt absorbite la nivelul pielii. Procedura este nedureroasa si e disponibila pentru tegumentul fetei, gat, decolteu si maini.

Mezoterapie faciala: 150RON
Mezoterapie gat + decolteu: 200RON
Mezoterapie maini: 100 RON
Mezoterapie acid hialuronic 350RON

Tratament anticelulitic pentru reducerea tesutului adipos si cresterea fermitatii pielii.
Se realizeaza in 10 sedinte pentru coapse , abdomen , fese.
10 sedinte: 750RON

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediul RODERMA din str. Arcu nr. 10 sau telefonic la numerele:

0232-218.234, 0332-801.801

 

S.C. RODERMA S.R.L. a demarat in luna noiembrie 2011 unui proiect de investitii cu finantare europeana ale carui detalii sunt prezentate in continuare.

Proiect: Achizitionarea de echipamente medicale in vederea dezvoltarii serviciilor oferite de catre S.C. RODERMA SRL

S. C. RODERMA SRL a demarat in luna noiembrie 2011 implementarea proiectului de investitii 'Achizitionarea de echipamente medicale in vederea dezvoltarii serviciilor oferite de catre SC RODERMA SRL', proiect finantat de Uniunea Europeana din FEDR prin Programul Operational Regional 2007-2013 Axa prioritara 4 (Sprijinirea mediului de afaceri regional si local), domeniu de interventie 4.3, Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor.

Obiective: achizitionarea de echipamente medicale performante pentru cresterea calitatii serviciilor si a gradului de satisfacere a nevoilor clientilor, modernizand astfel activitatea microintreprinderii.

 Obiectivul general al proiectului este reprezentat de sprijinirea unei dezvoltari economice, sociale, durabile si echilibrate a regiunii de Nord-Est a Romaniei, prin imbunatatirea mediului de afaceri si a infrastructurii de baza.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

- cresterea competitivitatii societatii prin achizitionarea de catre aceasta a unor echipamente performante, respectiv:

1 masa de operatii, 1 lampa scialitica, 1 cistoscop, 1 colposcop, 1 ecograf, 1 aparat anestezie, 1 laser fractional pentru dermatologie, 1 aparat YPL - 2 capete, 1 electrocauter cu radiofrecventa, 2 autoclave, 1 lavoar apa sterila, 1 aspirator chirurgical, 1 fotoliu ginecologic, instrumentar ginecologie, instrumentar urologie, instrumentar dermatologie 2 buc., 3 truse de chirurgie-11 instrumente, 3 seturi instrumentar ginecologie, 1 set manseta de infuzie, 6 lampi dermatologice, 1 dermatoscop, 1 trusa de prim ajutor, 3 suporturi mobile aparatura, 1 puls oximetru, 1 salpingograf, 1 set 30 speculi vaginali, 8 scaune medic;

- cresterea calitatii serviciilor medicale prestate de S.C. RODERMA S.R.L. catre clientii sai;

- cresterea cifrei de afaceri cu 7% an fiecare an, pentru urmatorii 3 ani dupa implementarea proiectului;

- crearea a 6 noi locuri de munca permanente cu norma intreaga.

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro. 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene si a Guvernului Romaniei.


LASERUL FRACTIONAT

Cum actioneaza pe piele acest tip de laser?

Este o forma de laser de ultima generatie cu efecte spectaculoase in ceea ce priveste refacerea epidermului. Este diferit de celelalte terapii laser prin aceea ca unda patrunde sub forma unor coloane pana in grosimea dermului unde determina un proces de coagulare a tesutului. Intre aceste coloane exista zone de tegument neafectat care ajuta la o reparare mai rapida a pielii. Reepitelizarea are la baza stimularea sintezei de colagen si elastina.

Ce afectiuni se trateaza cu ajutorul laserului fractionat?

-ridurile superficiale sau profunde, porii dilatati, imperfectiunile cutanate
-cicatricile postacnee, postraumatice sau postcombustionale
-leziunile pigmentare
-vergeturile

Care sunt avantajele folosirii lui?

Dintre avantajele utilizarii laserului fractionat putem enumera siguranta procedurii, eficienta ( pielea este mai neteda, ferma, cu structura imbunatatita si aspect intinerit) si timpul scurt de vindecare cu reluarea rapida a activitatii.

 

Prima pagina