full
border
#666666
http://www.roderma.ro/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.roderma.ro/
#00ac52
style2
0232-218.444 (str. Arcu) | 0232-218.234 (str. Octav Botez)
Contract CAS IS nr. 2348

Ridurile

Ce sunt ridurile? Cum apar?

Sunt rezultatul procesului de imbatranire a pielii. Odata cu trecerea timpului pielea isi pierde tonusul si elaticitatea, isi modifica starea de hidratare, culoarea, se subtiaza si devine vulnerabila in fata agresiunilor din mediul extern.

Care sunt factorii care determina aparitia lor?

Expunerea la soare, vant, temperaturile extreme, scaderea in greutate, consumul de cafea, alcool, tutun, stresul grabesc imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Unde sunt localizate?

Zonele de la nivelul fetei predispuse la o ridare precoce sunt reprezentate de : frunte, colturile ochilor, ridurile de la baza nasului care coboara catre colturile gurii, ridurile de deasupra buzei superioare, zonele de dinaintea urechii precum si zonele de laxitate mandibulara (barbia).

Cum le putem trata?

Clinica Roderma va sta la dispozitie cu numeroase tehnici de intinerire. Astfel ridurile fine pot fi estompate folosind sedintele de dermabraziune, peelingurile superficiale – medii, mezoterapia si tehnologia IPL, in timp ce pentru ridurile profunde sunt necesare injectarile cu acid hialuronic si toxina botulinica, peelingurile profunde sau laserul fractional CO2. Avantajul laserului fractionat e acela ca determina refacerea structurii cutanate, print-o sinteza a fibrelor de colagen, rezultatul fiind o piele cu aspect net imbunatatit intr-un interval scurt de timp.

divider_end

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
loading
off