UROLOGIE
Sanatate inainte de toate!
Despre Noi Media Noutati Contact
     CONTRACT CAS

Contract CAS Iasi nr. 2348

Dr. Daniela Elena Caluschi - Director Medical

     PROGRAMARI

Programarile pentru consultatii si tratamente se pot face la sediile RODERMA din:

Str. Arcu nr. 10
(0232-218.444, 0332-801.801)

Str. Octav Botez nr. 17
(0232-218.234)

Medicii RODERMA - specialitatea UROLOGIE

Dr. Viorel Radu

INVESTIGATII NOI la RODERMA

Cistoscopia - realizeaza o explorare endoscopica a vezicii urinare, prostatei si indirect a rinichilor. Este o metoda diagnostica ce nu poate fi inlocuita de examenul ecografic sau urografic.

Cistitele pot fi intalnite atat la femei cat si la barbati. La femei, activitatea sexuala precede aparitia cistitelor necomplicate (a lunei de miere). La barbati, infectia bacteriana a vezicii urinare este de obicei, complicate si , in general, rezulta din infectia ascendenta a uretrei sau a prostatei, sau este secundara procedurilor instrumentare.

Urina nesterila (bacteruiuria asimptomatica) - anumiti pacienti, in special femei varstnice, au bacteriurie persistenta cu flora modificata care este asimptomatica si refractara la tratament. Numarul leucocitelor din urina poate fi moderat crescut. Majoritatea acestor pacienti e mai bine  sa nu primeasca tratament cu antibiotic.

Litiaza urinara consta in particule solide prezente in sistemul urinar. Ele pot determina durere, greata, varsaturi, hematurie, frisoane si febra din cauza infactiei secundare.

Infectiile de tract urinar pot afecta uretra, prostata, vezica urinara sau rinichii. Simptomele pot fi absente sau sa includa urinatul frecvent, nevoia imperioasa de a urina, disuria, durerea in abdomenul inferior si durerea in flanc. Simptomele sistemice si chiar sepsisul pot aparea in cazul infectiei renale.

Hiperplazia benigna de prostata poate avea urmatoarele simptome: urinat frecvent, nevoia imperioasa de a urina, nicturie, retentie incompleta de urina, picaturi postmictionale, incontinenta prin prea plin sau retentie urinara completa.

Prostatita se defineste ca o tulburare care prezinta o combinatie de simptome iritative sau obstructive urinare si durere perineala.

Uretrita  apare atunci cand organismul patogen colonizeaza acut sau cronic  numeroase glande periuretrale precum si din intreaga uretra feminina. Patogenii transmisi pe cale sexuala, Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoee si herpes simplex sunt cauze comune la ambele sexe.

COSMETICA MEDICALA
Femeile au visat intotdeauna la „tinerete fara batranete”. Reintinerirea si infrumusetarea au devenit astazi o realitate!
ENDOCRINOLOGIE
Endocrinologie, boli de nutritie, ingrijire corporala. Servicii medicale de calitate, pentru dumneavoastra.
CHIRURGIE PLASTICA
Frumusetea este pe deplin realizabila cu ajutorul tratamentelor dermatolo-gice si a operatiilor estetice.

Prima pagina