full
border
#666666
http://www.roderma.ro/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.roderma.ro/
#00ac52
style2
0232-218.444 (str. Arcu) | 0232-218.234 (str. Octav Botez)
Contract CAS IS nr. 2348

Vergeturile

Cum apar vergeturile?

Sunt depresiuni liniare ale pielii determinate de ruperea fibrelor elastice printr-o intindere excesiva si rapida a pielii. Sunt situate in zone bogate in tesut adipos, fiind orientate de-a lungul liniilor de tensiune cutanata: abdomen ( in jurul ombilicului), sani, fese, brate, coapse . Daca in faza initiala au o coloratie rosie violacee ( datorita aspectului inflamator), ulterior, devin alb- sidefii si se ingusteaza.

Cine contribuie la aparitia lor?

Factorii care contribuie la aparitia lor sunt: sarcina, ingrasarea sau scaderea rapida in greutate, activitatea fizica intensa, perioada de crestere la adolescenti, utilizarea de steroizi anabolizanti.

Care sunt metodele de tratament?

Tratamentele clasice, precum cremele pe baza de colagen si elastina, dermabraziunea, peelingul nu produc o imbunatatire substantiala. Roderma dispune acum de o metoda revolutionara de vindecare a vergeturilor cu ajutorul laserului Fraxel.

Cum actioneaza laserul fractionat?

Unda laser patrunde sub forma unor coloane pana in derm si stimuleaza contractia fibrelor de colagen responsabile de reparatia cutanata. Se obtine o corectie de 90% a vergeturilor dupa 4-6 sedinte efectuate la interval de 6-8 saptamani .

divider_end

default
Loading posts...
link_magnifier
#5C5C5C
on
loading
off